(Android) Walking Zombie 2: Zombi Katliamı hileler dayanıklılığı arttırır
Feb 5, 2022 12:39:51 GMT -5
Post by merdeasaracen on Feb 5, 2022 12:39:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Zombi Katliamı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Zombi Katliamı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler dayanıklılığı arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Walking Zombie 2: Zombi Katliamı 2022 version ▞▞▞
2 yıldıza düştü. Oynaması eğlenceliyken, ilaçlarınızı ve tayınlarınızı tüketmedikçe şehirde dinlenirken hp'yi geri kazanamazsınız. Ve oyunu durdurup geri döndüğünüzde öldürülmekten bıktım. Tehlikede olmasanız bile, şehirde sadece 20 beygir gücüyle ve eşyalarınızın yarısı eksik olarak uyanırsınız. Ayrıca oyundan gazsız çıkarsanız geri dönersiniz ve yine gazsız kalırsınız.
GERÇEKTEN bu oyunu sevmek istiyorum ama taahhüt edemiyorum. Oynaması eğlenceli, zombiler çok çeşitli ve karakter gelişimi ilginç. ANCAK, görevler sırasında envanterinizi açtığınızda, gazın herhangi bir yere gitmesi gerektiğinde ve reklamların veya yeniden doldurulması zaman aldığında (oyunu gerçekten satın alırsanız kaybolmayan bir mekanik) ve çalıştırmanın tükettiği zamanlar dahil olmak üzere sık sık reklam alırsınız. iyi bir pil. Satın alırdım, ancak 3+ probdan yalnızca 1'i çözülürdü. 10 olabilir, aslında 2'dir.
İnternetsiz ve kesinlikle denemeniz gereken bir oyun çok güzel, 5. defa bitirdim oyunu. Sirf grafikleri poligon diye 1 yıldız veren ark. Lar olmuş. Kesfetmeniz gereken cok kaliteli bir oyun, ama bolgedeki gorevler hep ayni yerde geciyor bu sıkıyor, sadece bolge değişince mekanları ve bolge uzatilsin yani 3 gelsin muq oyun. (Para sıkıntısı çekenler- apk diye birsey var hangi devirdesiniz siz ya)random time alakzbsiaoaxmwhadjiywjtwkywktwk51k51j1k1tqmafnrqntwkw5k6wjatm
oyun çok guzel ema gas keşkeydi
Çizgi film grafiklerini seviyorum. Kanı daha az yoğun ve oyunu daha hafif yapar. Keşke bazen yeni bir sahne yüklenmeseydi ve etrafınız zombilerle çevrili olsaydı. Ayrıca zombilerin de karakter gibi tuzaklarla yaralanmasını ve engellerle durdurulmasını veya geciktirilmesini diliyorum. Oyun oldukça lineerdir ve her şeyi tam olarak senaryoya göre yapmanız ZORUNLUDUR...ama sanırım hangi yöne gideceğiniz konusunda sizi kaşıkla besleyerek bunu telafi ediyor. Mizah eğlencelidir. Genel olarak iyi oyun.
Oyun cok ama ama ben eskisi gibi oyun oluyorsun biri olarak bile beni baya bi goturdu bir hikaye yapilmaya calis fena değil ama hikayedek icin tonlarca yapma yapmacea gicik gorev yapmaceait olmasinaragmen senaryoda hep benzer saat gorwvler bu hikayede yapilmak ona benzer saatli 1 oynanmış oyun oyun a
Fena bir oyun değil ama reklamlar bozuk ve bu çok can sıkıcı, oyununuzu yeniden başlatmanıza neden oluyor çünkü reklamı bırakmanıza izin vermiyor bu yüzden uğraşmanız gereken ve neredeyse unuttuğunuz boğa miktarı için oyunu tavsiye etmiyorum Bir bölgeyi yağmalarken reklam alırsanız, bölgeden topladığınız tüm ganimeti kaybedersiniz.
Oyun çok güzel habire görmüyordum ama pek cezbet fotolar falan sonra indirdim hiç beklemediğim bir oyun çıktı. Oyun güzel ama reklamını iyi yapamamışsınız bir de onlne oyunu artık.
Silah Oyunu Oyna Zombi Polis Oyunları - Tek Kişilik Kaçamak ...
Abi şaka maka iyi ve sürükleyici bir oyun
Çok eğlenceli bir oyun ama çoğu zaman bir göreve gittiğimde bir reklam alıyorum ve bu beni oyundan atıyor sonra oyuna geri dönüyorum ve daha toplamadığım halde biriktirdiğim şeyleri alıp götürüyor misyona girer. Bu sinir bozucu çünkü dediğim gibi harika bir oyun.
Oyun bana bedava malzeme verdi ve dolandırıcı olduğunu zannettim ve sildim
Oyun çok güzel hikayeli olmasıda harika ama bazı zombiler biraz zor zombilerle savaşmak için adam gönderseler müq olur ama oyun güzel.
iyi bir oyun
Oyunlar - Gamerabi
Grafik kötü türkçe dil yok oyun çok kötü hikaye değil bebek masalı
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Екшн vfa
hücresel ağ açık ama oyundayken çevrimdışı görünüyorum
Oyun eğlenceli ancak seviye atladıkça görevler zorlaşıyor, bununla ilgili bir sorunum yok, benim sorunum ilerlemek için gerçek parayla silah veya piyasadan satın almanız gerekiyor, yardımcı olacak bir sorunum yok geliştirici para ile birkaç dolar harcıyorum. Ama aldığım silahın artık hasar verememesi canımı sıkıyor ve artık daha fazla eşya almam gerekiyor. Harika bir hikaye ama kazanmak için ödeme yapmak hoş değil.
Oyun dondu sonra kampta 20 canla uyandı :/ 400 jeton olan medkit kullandıktan hemen sonra... ugh🧘♀️. Ayrıca göreve geri dönmek için gaz kullanmak zorunda kaldım, ki artık gücüm az... [Düzenle] Şimdi bu iki kez oldu, bu oldukça can sıkıcı bir durum. Bu oyun harika çalışıyor ve eğlenceli ama bu, bir reklamı izledikten hemen sonra aniden oluyor ve oyuna geri döndükten sonra başka bir reklam yüklemeye çalışıyor. Bunun yanı sıra, gerçek bir hayatta kalma Günü Z tipi oyun modu veya Battle Royale yaptıysanız bu EN İYİ oyun olacaktır 💯
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Hərəkət fefj
amk
Güzel bir oyun olabilirdi. Ne yazık ki her görevi tamamladığınızda bir eklenti var ve çoğu zaman davetiyenizi açtığınızda para ödemenizi istiyor. Son olarak, sadece koşmanız gereken ve Zombilerin hasar almadığı bazı görevler vardır.... yanlış bir dönüş yapana kadar o kadar da kötü değil ve şimdi kapana kısılıp ölürsünüz.
Oyun hep aynıgorev al git tekrar tekrar yer başı boş dolanacak item top başımız işlerimiz olsun bu bol bol sıkıcı
Çünkü bu gerçekten uzun bir kontrat. The Walking Dead dizisinin yıldızı Norman Reedus: Zombiler aramızda. ALTINCI HİSSİMİ DİNLERİM ◊ Karar
Mobildeki en güzel hikayeli fps oyunlarından biri. Ancak oyunlarda olduğu gibi para yatırmadan bir çok karşılaşabileceğinizi ve oyunu tatsız hale getiriyorlar.
The Walking Zombie 2: ソンビシューター アクション nra
Oyun iyi. Ancak gecikme ve sizi rastgele tekmelemesi gerçeği onu mahveder. Beni gerçekten kovduğunda "ölmekten" malzemeleri kaybetmeye devam ediyorum. Ayrıca çantamı her açtığımda bir reklam almak korkunç. Reklamın çantamı açmasının yarısı beni kovuyor.
Oyunun anasını sikmişler aq
testere bölümü çok iyi
Kesinlikle harika bir oyun! Mobil platformda bu kaliteye adım adımsısı. Bu tip espri var, vuruş tısı, çok tatlı, ara düze nasıl oluyorlar ve karma sistemi var. Ancak ücretli alımlar bana biraz pahalı geldi ama yıldızımı küçük düşürmez.
Bu oyunla ilgili tek kötü şey, sizi bir göreve seyahat ettirdiklerinde çok tekrarlayıcı olabilmesidir, bir görevi tamamlarsınız, sonra geri dönersiniz ve kişiye söylersiniz ve size bıraktığınız yere geri dönmenizi söylerler. . Bu kadar gaz kullanmasaydın ama bazen en az 15 galonluk gaz kullanman sorun olmazdı. Bunun dışında iyi bir oyun 6/10.
Oyunun kendisi şu ana kadar gerçekten eğlenceli ama sizden oyunu değerlendirmenizi isteyen spam iletiler gönderiyor ve hemen hemen her 30 saniyede bir reklam oynatıyor. Envanterini aç, reklam. Biriyle konuş, reklam. Menüyü bırak, reklam. Bu oyun, her 5 saniyede bir yüzünüze reklamlar ve mikro dönüşümler atmasa çok daha iyi olurdu. Yine de oynanış eğlenceli ve hoşuma gidiyor ama aslında oyunu oynamama izin vermediğinde tadını çıkarmak çok zor
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free આર્કેડ snu
Başlangıçta eğlence. Bir süre sonra bir yere varmak için para harcamaya başlamanız gerekir. Ayrıca kilit açmalar bir şaka. Oyundaki kilit açma kısımlarında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Saniyeler içinde 5 tanesini geçebilirsiniz.
Gayet neşeli bir oyun. Vakit geçirmelik.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Action ato
Lütfen türkçe Dil lütfen lütfen bakın oyun çok güzel o yuzden 2 yıldız kırm
Güzel bi oyun olmayacak zaman bu oyundan hemen sıkılacaksınız! 👎 👎
Gördüğüm en iyi zombi oyunu.
Oyun oldukça iyi ama geliştiriciler yalancı. 5$'a reklamların kaldırılmasını teklif ediyorlar ama bahsetmedikleri şey, bunun sadece 3. parti reklamlar olduğu. Bu yüzden 5 dolar ödedim ve hala menüyü açtığımda HER ZAMAN saldırıya uğruyorum. Doğru millet, ödeme yapsanız bile, 15$'lık arabalar veya 'günün anlaşması' ne olursa olsun, menüyü her açtığınızda yine de reklamlar göreceksiniz. Bu çok yırtıcı ve düz bir yalan. Bunları kaldırmaları veya devre dışı bırakmamıza izin vermeleri gerekiyor.
Oyun eğlencesi güzel çanta veya konuşma ikonuna bastığımda reklam vermese daha keyif verici bir şekilde alabilirdi .