Post by merdeasaracen on Feb 5, 2022 12:21:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن کلیدها ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
شگفت انگیز است و همه چیز به جز کنترلر کمی
سلام این بازی خیلی خوبه یک ستاره کم دادم بخاطر این که نمیشه اخر بازه این لاکپشته را از بین برد.
سلام بچه ها این بازی کمی سخت هست اما خیلی بازی خوبی هست اگر دوست داشتید دانلود کنید اما بازی عالی هستش🙂🙂
بازی خوبیه ولی یه باگ هست که وقتی پریمیوم میخری برو تو بازی و اونجا از بازی خارج بشی.. قلبت به 3 برمیگرده لطفا این باگ رو برطرف کن!
شباهت بسیار بیشتری به بازی کلکسیونی جهان باز، بازی با حرکات بزرگ: Mario 64. گرافیک به طرز شگفت انگیزی بهینه شده است و حتی با وجود تمام سایه زن ها، بازی همچنان می تواند حدود 20-27 فریم در ثانیه اجرا شود. کاملا شگفت انگیز!
نگار خلوصی خیلی بده از نصب نمیشه یک ستاره هم براش زیاد😡😡
بازی بد است چون اگر بمیرید ریستارت کنید
[Plataforma 3D] Super Bear Adventure Aventura lem
واقعا بازی قشنگیه ادای احترامی واضح به کلاسیک هایی مانند Mario 64 و Banjo & Kazooie. تنها نگرانی من در مورد بازی این است که می خواهم موقعیت دکمه های A و B را معکوس کنم و همچنین دوست دارم ذخیره ابری داشته باشم.
این برای مهد کودک است
بازی خوبیه اما برای همین چهار ستاره دادم چون تو خونش کلید نداره اونارو آزاد کنی تا بتونی بری زمین بعدی
سسسسسسسسسخخخخخخخخخخخختتتتتتتتتتتت
کنترل کردن آن بسیار سخت است، اگر این بازی را انجام دهید نمی توانید این بازی را نصب کنید. اوه بله، من همچنان با مشکلاتی روبرو هستم، مشکلات مشکلات و مشکلات بهترین بازی من می خواستم یک ستاره داشته باشم، این احمقانه است همانطور که گفتم هنوز کنترل کردن آن بسیار سخت است و یک روز از خواب بیدار شدم بالا و من سعی کردم وارد این بازی شوم و دیگر آنجا نبودم
بهترین بازی تا به حال و کنترلها بسیار خوب هستند، اما برای وسیله نقلیه نه آنقدرها، لطفاً بهروزرسانی کنید تا جایی که کنترلها برای وسیله نقلیه متفاوت است و لطفاً وسایل نقلیه بیشتری را اضافه کنید و بهروزرسانی کنید تا وقتی با گروهی تصادف کردید، در عوض آنها را بکشید.
😍😍🤗🤗😁😉
بازی بد! کنترل ها سخت هستند دوربین هم سخت است! بسیار دشوار است!
لطفا یکی بهم بگه چه جوری باید لاک پشت را بکشم
خوب نیست اما من این را دوست دارم
؟؟؟ AMEA
خیالی خوبه 💚💚💚💚💚💚💚💚💚
اشغال هست
Twisted fairytale Adventure-Platformer Plushed. ... a true to life husky puppy in full 3d on your iphone! ... Super bomb pops 12 surrounded blocks.
عالی است ولی چجوری موش بزرگ یا زنبور رو شکست بدم اگه بگین ممنون میشم😗😍
[3D Platformer] Super Bear Adventure Adventure thq
😘😍🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
نظر = متوسط
بازی عالی فقط ۳ تا ستاره دادم برای اینکه چه زود نصب میشه و نمیتوانیم قفل هایش راباز کنیم
این بیشتر برای کودکان 3 ساله است
عاشق بازی هستم اما سکه های بازی فقط هدر می روند اما من آن را دوست دارم
اون کسی که گفته هرکی نصب کنه خره خر خودشه🐴 🐃 من بخوام نصب کنم تو مگه فضولی من دوست دارم نصب کنم به شما ربتی نداره 😌 دا رم نصب می کنم بخواطر همین دو تا دادم
سلام بازی الی هستش ولی خیلی سخت
حساسیت دوربین و اینکه چرا نمی توانید اول شخص را انتخاب کنید یا اینکه دوربین 3 تا کجا باید آزاردهنده باشد
بدددددبعضیا می کنم به ساختش فوحش ندیم چجوری وقتی اینتوری با روان مابازی می کنن اینهمه وقت می زاری وبازی می کنی می ری یه کاری کنی وبعد گو شی میخوام می شه و بعد مرحله رواز ازاول میاره باید بشه😑
up to 65% off Plant Free 1 + Seeds 315 Strawberry Earliglow ...
بازی زیبا اما کنترل های آزار دهنده. کنترل دوره سخت است، اما دکمه ها را به عقب دارید. همه می دانند که (الف) عمل و (ب) پرش است. و بازی هیچ یک از سکه های من را که دیروز گرفتم ذخیره نکرد. من دیروز بازی کردم و 52 سکه جمع کردم، امروز که آمدم صفر داشتم. به طور جدی؟! ویرایش: من سه ستاره می دهم فقط به این دلیل که یک بازی زیبا و لذت بخش است.
من دوباره نصب کردم به این امید که بهبودهایی در بازی از طریق بهروزرسانیها ایجاد شده باشد، اما خیر هیچ پیشرفتی نداشته است. پس الان دوباره حذف نصب کردم
خیلی بد بود
بازیش خیلی بدهههههههههههه من بخاطر این که ستاره دادم که بتونم نظر بدم😒😒😒😒
این خیلی در حال بارگذاری است ☺️☺️☺️☺️
یبنر
Fancy Pants Adventures Arkada saqd
عالی هست
بازی خیلی خوبیه ولی یه کاری دارم لطفا لطفا مولتی پلیر اضافه کنید و من میتونم با برادرم بازی کنم 🥺 ممنون یادتون نره چند نفره اضافه کنید 😁😁😁
بد نیست ولی ازش خسته میشی
این بازی منو به فکر سوپر ماریو 64 میندازه. اما بد نمیگم 🐻 خرس ها حیوان مورد علاقه من هستند. بازی واقعا سرگرم کننده است! یک چیز برای رفع آن آیا می توانید لطفاً کاری کنید که خرس به جای اینکه شبیه افراد Mii به نظر برسد، یک بدن واقعی داشته باشد. درستش کن و من دوستش دارم😄👍