Post by merdeasaracen on Feb 5, 2022 12:11:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej hacków wytrzymałościowych ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Jest fajnie, ale potrzebujesz więcej zmian
Kiedy wyjdę z gry i odtworzę ją, zacznę od początku trybu Story i nie mogę już grać w trybie
To nie jest dobra gra, bardzo nudna, jest pół hitem
Zajebiste.😄📛
Ta gra jest najlepsza, w jaką gram i lubię tę grę
Wymaga dużo miejsca
Słuchaj, gdyby było między tym a niczym, zagrałbym w to, ale ponieważ mam lepsze gry do grania, dam mu cztery gwiazdki. Uwielbiam pomysłowość i urok tej gry, ale coś jest nie tak. Grafika jest przestarzała, a dowcipy bardzo nieaktualne. Burger Shop 2 niestety nie jest moją ulubioną grą, ale wszystko w niej zdecydowanie mnie zaskoczyło. Trzy gwiazdy.
Burger Shop 3 ta gra jest naprawdę fajna, uzależniam się od niej, proszę wyjdź z Burger Shop 3, naprawdę chcieliśmy obb nowych klientów, nowych szczeniąt, cały wysoki poziom Hawaje, Hawaje, proszę, i zacząłem to robić, ponieważ lubię wiedzieć, że wiesz ale nadal jestem twoją trójką, zaczynam od 3 😍😍😍😍😍😍😍😁😋😚
Ciągle zamarza
Grałem w tę grę w przeglądarce lata temu i kiedy znalazłem ją w sklepie z aplikacjami, byłem bardzo szczęśliwy. ta gra jest wciągająca i zabawna. to świetne na upływający czas. Uwielbiam to, że nie skupia się na mikrotransakcjach, jak inne gry. inne niż oferowanie wersji bez reklam.
zabawa
Czasami w każdej grze staje się to trudne, a granie w nią i uwielbianie jedzenia to świetna zabawa.
Bardzo prosta i łatwa do zrozumienia gra. Zabawny dialog z przerywnikami. Historia jest prosta do zrozumienia, ale niektóre postacie nie znasz, gdybyś nie grał w pierwszą grę z burgerami. Ta gra uzależnia, próbując wykonać zamówienia wystarczająco szybko, aby zapewnić doskonałą obsługę. Mam nadzieję, że zrobią sequel. Gra wspomina stronę internetową, którą możesz odwiedzić i pomyślałem, że jest super. I wiele innych minigier do grania, które pozwalają na 100% ukończenie gry.
Zdecydowanie najlepsza gra o gotowaniu. 😁 kiedy to skończę, ale 😭 za każdym razem kończę wszystko. Zainstalowałem tę grę na każdym posiadanym przeze mnie urządzeniu. Grafika jest świetna. Oglądanie klientów od tyłu przez gracza to wyjątkowa koncepcja. Liga tego jest na tym. Uwielbiam opis klienta! Gra, która chce, żebym wygrał, nie zawodzi. Fabuła jest zabawna. Podobało mi się, że ma fabułę, ale jednocześnie nie, ponieważ po dotarciu do końca historia się kończy. Reklamy irytujące, ale warto!
Zbyt trudne. Bardzo podekscytowany
Dobra gra, gdy się nudzisz
To tylko marnotrawstwo, szybko się nudzimy... to irytujące 😒🤬😡😠
Idealna casualowa gra sim, naprawdę mam nadzieję, że możesz związać swoje postępy, skończyłem tę grę kilka razy
To takie trudne, ale cieszę się
sana. Pwede
Kocham tą grę. Uwielbiam, jak informuje Cię, jeśli popełnisz błąd. Grafika jest niesamowita.
Kocham tę gre. To niesamowite, jeśli podoba ci się ten pierwszy, na pewno spodoba ci się ten. Wszystkie nowe postacie są takie fajne. Które mają śniadanie, obiad i kolację. Sprawdź tę grę.
Wciągająca gra restauracyjna! Myślę, że ta historia jest zabawna i wyjątkowa, a inne gry restauracyjne nie mają takiego sterowania. Naprawdę to kocham. To trudne, ale niezbyt trudne. Ukończenie poziomów zajmuje odpowiednią ilość czasu. Jestem tak uzależniony od tej gry, że ledwo chcę robić cokolwiek innego!
W porządku. Naprawdę nie wiem, jak to opisać.
To nie działa poprawnie, więc mogę zadzwoń do mnie, gdy będziesz miał szansę, proszę
Flying Limo Robot Car Transform: Police Robot Game சாகசம் etsy
Ulubiony z dzieciństwa. To kuchnia / restauracja jak żadna inna. Uwielbiam historię, która się za nią kryje i uwielbiam jej mechanikę gry. To naprawdę wyjątkowe, jak (po każdym poziomie) możesz wybrać, co dodajesz do swojego menu i co może wpłynąć na przybywających postaci. Wysoce zalecane!!
Po chwili robi się NAPRAWDĘ ciężko i stresująco, ale nadal jest bardzo fajnie
pędzi za szybko i wkurzyło mnie to pośpiechem
Grałem w pierwszy sklep z burgerami na komputerze stacjonarnym, gdy miałem około 7-8 lat i omg, to było najlepsze! Zawsze pamiętałem tę grę i ledwo dowiedziałem się o Burger Shop 2 jak 5 miesięcy temu!! (Mam 21 lat, junior na studiach i uwielbiam grać w tę grę) Zdecydowanie warte dodania (:
Niepobudzający, pozbawiony wciągającej historii, powtarzalny
Uwielbiam sklep z burgerami 2. Czasami jest też trudny/łatwy, głównie łatwy, ale dałem mu 3 gwiazdki za 1.ads 2.na poziomie 82, gdy ktoś przychodzi, natychmiast się denerwuje.
Świetna gra, ale nie wiem, na co mam wydawać pieniądze, na które zarabiam na wszystkich poziomach?
Nie wiem
Burger Shop 2 Casual gtpw
Nie tak świetny jak pierwsza seria. Grafika jest słaba, a gra nudna.
Burger Shop 2 Casual gtpw
Czasem fajnie się z nią gra
Pamiętam to na PC, tak, to gra z Bigfish z dawnych czasów, grałem w nią w kółko, a teraz znalazłem ją na andrpid, och, moje wspomnienia. Zawsze zastanawiałem się, czy dostaniemy BS3, ale może na rynku nie było trzeciej raty, jednego z moich ulubionych.
Zaszedłem naprawdę daleko w grze i wszystko szło świetnie, a potem nagle otworzyłem grę, która wykasowała wszystkie moje dane i zaczęła mnie od nowa!!!!
To dobra gra. Fajnie byłoby wykorzystać pieniądze na rzeczywiste ulepszenia zamiast losowych ulepszeń na końcu każdego poziomu. Wygląda na to, że pieniądze, które zarabiasz w grze, to tylko punkty
bardzo nudne za dużo czasu mija nie jestem zainteresowany tą grą nienawidzę tego