Post by merdeasaracen on Feb 5, 2022 12:02:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
ممنونم واقعا دوست داشتم خیلی قشنگ دوست داشتم دوست خداحافظ❤ واقعا دوستت ندارم ببخشید بچه ه
Talking Ginger 2 Underholdning znvf
بازی احمقانه برای یک بچه 12 ساله مثل من اما برای بچه های حدود 6 ساله خوب خواهد بود
دوست من هم بسیار خوشحال است و به من سر می زند. دوست من خیلی نازه.😇😇😇
G gull f nightneighborhood .bug no Yb knit unit guy y bug. Bun and I NBCi kit MIT MIT MIT no k I'm joy 8m Monopoly Y پیچک بالا کیت muggy BBC gnu tub بلوط صخره BBC bug CNN hugthighivy بلیط o NBC BBC b باگ بوچ y آغوش دوست دختربوتفتشی نیکی است. من نیکی را من
روی آندروید 9 کار نمی کند. لطفاً آن را درست کنید زیرا پسرم خیلی دلتنگ آن است
من آنجلا رو ریختم تو لوازم آرایشش و گردونه و تو صورتش تو چشم هاش هکر بود
لطفاً لطفاً هرگز این بازی را دانلود نکنید! درست مثل حرف زدن آنجلا! زنجبیل بد است من یک مرد و یک دفتر را در پس زمینه دیدم! مردی که در چشمان آدم ربا است، آن را در یوتیوب، گوگل، هر کجا جستجو کنید، لطفاً ایمن بمانید و هرگز این را بازی نکنید. اگر میخواهید در چشمان او ببینید که دوربین جلوی شما را پوشانده است تا جایی که شما زندگی میکنید را نبیند. هرگز این را دانلود نکنید، داستان احمقانهای نمیگویم که فقط شما را بترسانم، آنجلا حرف میزند و زنجبیل حرف میزند. در اخبار!
بچه ها من شنیدم این بازی هکر داره ولی خودم چیزی ندیدم کسایی که دیدن میشه بگن چه طوری ببینم میخوام تحقیق کنم
خوب است، این یک بازی خوب است
بهترین بازی تا کنون لطفاً نگویید که تبلیغات به این صورت است که بازی چگونه است
خنده داره خنده داره اولین بار و من دوستش دارم اون گربه خنده داره و بهش نگاه کن خنده داره چقدر دوستش داری
این بازی چرته حالا چرا میگوزه بیشعور به بچه بدیم یاد بگیره😒😤😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡اصلا نصب نکنید درررررررت
اونی که مگابایت کمتر داره
من از این بازی آنقدر متنفرم که حتی هیچ کلمه دیگری ندارم. همیشه تبلیغات دارد و من هرگز و منظورم این است که هرگز در برنامه لذت نبردم خسته کننده و آزاردهنده است لطفا وقت خود را برای دانلود این بازی تلف نکنید. 😡
اشکالی ندارد، من آن را دوست دارم، اما واقعا خسته کننده است. لطفا سطوح یا چیزی اضافی را اضافه کنید تا حتی بیشتر سرگرم کننده باشد
چرت بود یه ستاره هم زیاده
ناز ..... سقوط این است که گربه برود سر غذا به نظر می رسد خورش کدو سبز گل کلم است ... مه اما گربه ناز است دوست دارد تمشک باد کند
مردم متوجه وجود افرادی در چشم نمی شوند... بازی نکنید ⚠ هشدار ⚠
این بازی خیلی عالی ممنونم هرکی اینو نکنه ضرر کرده
عالی ولی کاش مثل تام و آنجلا و هانک بود ممنون از سازندش بازی هم هکر هیچ کدوم از بازی های تام هکر ندارن نداره
واقعا هکره ؟ ببخشید هکر چیه تو چشاش مومو هس واقعی داره
Talking Ginger 2 Szórakozás vcjk
Talking Ginger 2 Pramogos lyex
چیز زیادی ندارد
Xdddxz/BBQ تخم مرغ ناز
خوشم می آید .
بزرگترین بازی چون در همان چیزی است که گربه همان چیز را درست میکند و اگر باشد و بخورد و نان هم بخورد، چند تا غذای خوشمزه هم میخورد.
من به این 2 ستاره می دهم زیرا مانند زمانی که شما انتخاب های زیادی از غذا دارید، زنجبیل مقداری گیلاس می خورد، به عنوان مثال، گیلاس دوباره ظاهر می شود اما او آنها را نمی خواهد. این هیچ معنایی ندارد زیرا او بار اول آن را دوست دارد اما بار دوم از آن متنفر است، همچنین اینکه چگونه زنجبیل کاسه سوپ میگو خود را می خورد، فکر می کنم او وحشتناک می خورد و وقتی روی X کلیک می کنید، ناخوشایند است که قاشق را مانند ویردو لیس می زند. و من احساس می کنم کسی مرا تماشا می کند.
سلام من محیا امین ترابی هستم. من هنوز این بازی را نصب نکردم ولی به نظر خوب میاد به خاطر همین ۳ ستاره دادم
بازیش مسخرس اما خودش خیلی ناز و جیگیریه دخترا این بازیا رو دوس دارن
تلبدق 4 تلسزققزش نتالاوعا1عی
چقدر باهال این بازی
یک قفل کودک اضافه کنید
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive מירוצים gtv
تام خیلی خوبه
وقتی هنک و جینجر وقتی ساعت 7 صبح از خواب بیدار شدند، برنامه را باز کردند، وقتی ساعت 5 جمعه از خواب بیدار شدند، متوجه شدند که در برنامههایشان تاکو میبارد، همه چیز دیوانه میشد و زنجبیل به درستی حرکت نمیکرد. به هر حال این برنامه تاکوهای جالبی نیست، وقتی هنک و زنجبیل در حال بازی کردن هستند، یک اردک روی صفحه نمایش داده شد.
عالی
برنامه خیلی خوبیه 👍👌 برای بچه ها خیلی سرگرم کننده است و مردم را به خوبی تکرار می کند😝
خوبه 😌 ولی انیمیشنش زیاد خوب نیست. چندان جالب نیست یک برنامه خسته کننده 😒
به نظر من خوب است
بامزس
شبکه من خیلی کند است که نمی توانم بازی و ابزار شبکه بزرگ GB و KB را دانلود کنم، سپس شبکه من اکنون تقریباً تمام شده است متشکرم.
Talking Ginger 2 Underholdning znvf